Draganić – selo u emisiji HTV – utorak 19. listopada 2010.g. na HTV-u 1 u 21.10

P O G L E D A J T E  I   GLASUJTE  ZA DRAGANIĆ  U  EMISIJI  „DRŽAVA-SELO-GRAD“

HRT  I  PROGRAM - UŽIVO, UTORAK, 19. LISTOPADA 2010.G.   U 21.10 SATI

DRAGANIĆ – SELO  U EMISIJI  HTV – Utorak 19. listopada 2010.g. na HTV-u 1 u 21.10

HTV je od 28. rujna započeo s izravnim emitiranjem popularne i uspješne natjecateljske glazbeno-zabavne emisije "Država, selo, grad", autora Miroslava Škore, poznatog kantautora, pjevača i zabavljača.

Kroz 15 emisija, do 28. prosinca, utorkom od 21.10 na Prvom programu, pratimo natjecanje temeljeno na vječnom i isforsiranom sukobu između sela i grada. Čut ćemo pet pjesama u izvedbi ekipa SELA i GRADA, a gledatelji putem telefona i publika u studiju jačinom pljeska odlučivat će o pobjedniku.

Uz glumce Danka Ljuštinu i Vedrana Mlikotu, kao načelnika i gradonačelnika, u novom, jesenskom ciklusu emisije uključuju se i predstavnici stvarnih hrvatskih gradova i sela (općina). Tako će stvarni načelnici i gradonačelnici bili gosti-natjecatelji u "raspjevanoj državi" Miroslava Škore, zajedno s poznatim pjevačima i glazbenicima. Bit će to i svojevrsna promidžba hrvatskih gradova i mjesta, a kulturno-umjetnička društva koja će, kao publika, dolaziti na snimanje autobusom bit će peti član natjecateljske ekipe, uz gradonačelnike i načelnike, glumce, bandove i poznate pjevače.

Planirana je i natjecateljska igra spretnosti za publiku, a osvojeni bodovi pribrajaju se ekipi pobjednika sela ili grada.

Nakon 8 izlučnih emisija, slijede četvrtfinalne i polufinalne emisije u koje ulaze gradovi i sela s najviše osvojenih bodova u natjecanju, a u 15., finalnoj emisiji dobit ćemo pobjednika jesenskog ciklusa emisije Država, selo, grad 2010. godine.

Miroslav Škoro kao domaćin i voditelj bit će državnik, objektivan i neutralan, a mogućnost korištenja "državnog udara", "ostavke", "subvencije", ili, pak, "koaliranja" natjecanje će učiniti zanimljivim i neizvjesnim do posljednjeg trenutka.

Na raspolaganju natjecateljima uvijek će biti dobro raspoloženi "državni prateći vokali", a važan resor je i "glazbena policija", koja će provjeravati rezultate, zbrajati i oduzimati negativne bodove i pomoći državniku Škori proglasiti pobjednika.

U svakoj emisiji sponzori su osigurali lijepe nagrade za publiku u studiju i gledatelje koji telefonski glasuju za svoju ekipu - SELO ili GRAD.
Glavni pokrovitelj nagradnog fonda u emisiji "Država, selo, grad" je PBZ CARD, a u izlučnim emisijama sretnog izvučenog gledatelja očekuje 5.000 kuna na American potrošačkoj kartici.

Za svoje favorite gledatelji mogu glasovati na brojeve telefona: za ekipu "sela" na 065 600 601, a za ekipu "grada" na 065 600 602. Poziv je moguće ostvariti iz fiksne mreže uz cijenu poziva 1,50 kn (PDV u cijeni), a iz mobilne 2,40 kn (PDV u cijeni).

SMS poruku sadržaja "selo" ili "grad" te svoje podatke (ime i prezime i telefonski broj za kontakt) gledatelji šalju na broj 60106. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV u cijeni).
Voditelj i autor: Miroslav Škoro
Scenografija: Ivana Boban
Redatelj: Zoran Nikolić
Producent: Dario Jakiša
Urednik Zabavnog programa: Elizabeth Homsi